سلام من الان توو هفته ۳۴ هستم. بعضی مواقع پفک میخورم. هرکاری کردم نتونستم ببینم و جلوم باشه اما نخورم اخه عاشق پفکم.ضرری برای جنینم داره چه ضرری؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه پفک ماده غذایی مفیدی نیست و ارزش غذایی بالایی ندارد بهتر است آن را خریداری نکنید وبرای وزن گیری بهتر جنین از مواد غذایی مقوی ومغذی استفاده کنید موفق باشید