مایعات مناسب برای اسهال کودک

خیلی شیر دوست داره دکترش گفت بده .منم میدم ولی مرددم. البته دو روز پیش اسهال استفراغ با تب بالا داشت که تب قطع شده و استفراغ همون روز اول قطع شد و تبش دیشب ولی اسهالش هست هیچی هم نمیخوره به جز شیر گاو. چه مایعاتی موقع اسهال به کودک دو سال و نیمه بدم؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

زیر نظر پزشکشون از پودر ORS استفاده کنید. از مواد غذایی مثل موز، برنج کته، پوره سیب زمینی ، تخم مرغ پخته، هویج، قارچ، مرغ و ماهی استفاده کنید.

با احترام