سلام خسته نباشین

سن کودک برای رفتن به مهد و مدرسه چه زمانیه؟

و آیا قبل اینکه بچه بره مهد اجباری باید حتما رفته باشه مهد غیر اجباری ؟

و آیا مهد غیر اجباری روی رفتار درست تربیتی برای کودکان تاثیر داره؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر گرامی سلام.
سن مناسب کودک برای رفتن به مدرسه، ۳ سالگی به بعد است. البته ممکن است با توجه شرایط کودک، زودتر رفتن یا دیرتر رفتن ، بهتر باشد. ۳ سالگی یک میانگین است.
موضوع مهم در رفتن به مهدکودک، پذیرش کودک برای برقراری ارتباط با دیگران و جدا شدن از والدین است؛ البته نه اینکه اگر پذیرش نداشت، تلاشی برای رفتن به مهدکودک نکنیم. ولی کودک باید بین ۳ تا ۴ سالگی به این نقطه برسد.

دررابطه با مهدهای اجباری و غیراجباری این رو خدمتتون بگم که کودک شما در سن حساسی است و بایدها و نبایدهایش باید اصولی و منطبق با شرایط فعلی اش باشد. مهدکودک، مدرسه نیست که اجبار باشد!
پیشنهاد بنده این است که تمرکز شما فقط روی "زمان ورود" و "شیوه ورود" کودک دلبندتون به مهدکودک باشد.