سلام

بنده خانمی ام که ۴ساله عروسی کردیم، یه دختر ۲ساله دارم، سنم26 و همسرم29

دانشجو ترم۳ میباشم،با یک اقا پسرمجردی ک همکلاسیم هست درحد تلگرام پیام داده بودیم،درمورد فلش و کتابامون ک بهم قرض دادین بالحن دوستانه امابدون ابراز احساسات و چیزی

همسر من مسیج رو خونده و خیلی ناراحته ،دو روز گذشته، هرچی میگم رابطه ای نبوده بینمون، میگه چرا اول شخص همدیگه رو خطاب کردین و...اصلا باهام حرف نمیزنه بهم شکاک شده،و اینکه دیشب گفت من فکر میکنم رابطه هایی بوده منظورش جنسی بود، من خیلی ناراحت شدم، واقعا داره دیوونم میکنه

چراباید تهمت بمن بزنه؟

توروخدا بگید چکار کنم

تلگراممو پاک کردم و ب اون اقاهم گفتم دیگ بهم پیام ندید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به نظر میرسه همسر شما در مورد مسئله ایی که به وجودآمده احساس ناامنی  وترس کردند  که چنین واکنشی نشان دادند.
آیا تا به حال شده درمورد ارتباطات غیر هم جنس دیگه ایی همچنین برخوردی داشته باشند ویا فقط در مورد همکلاسی تون این اتفاق افتاده؟
توصیه می کنم درمورد جزیی ترین مسائل با همسرتان صحبت کنید وبه یک توافق برسید...مثلا در مورد همین موضوع که آیا شما و یا حتی خود همسرتون چقدر می توانید ارتباطات اجتماعی داشته باشید...در مورد نوع استفاده از دنیای مجازی...هرکدوم از شما چه خط قرمزهایی دارید مثلا ممکن خط قرمز همسرتان گفتن کلمه تو به هم کلاسی تون باشه.خط قرمز شما لایک کردن یک خانم باشه و.. زمانی که نظرها واعتقاد های که دارید  روشن سازی بشه نسبت به هم شناخت بیشتری پیدا می کنید وتعارضات کمتری پیش میاید. این مسئله باعث می شود از تجربیات قبلی استفاده کنید بر فرض مثال شما متوجه شدید همسرتان ترجیح می دادند شما فرد غریبه رو سوم شخص خطاب کنید
بررسی کنید ببینید علت رفتار همسرتان چی هست....ترس از دست دادن شما... بی اعتمادی بین یکدیگر...و..
نیاز اصلی همسرتان را رفع کنید.ممکن درس خواندن شما ویا بچه دارشدنتان ناخواسته باعث شده همسرتان توجه ومحبت کمتری دریافت کنند. به همسرتان بگویید که چقدرایشون و زندگی تون رو دوست دارید
با همسرتان صحبت کنید وبگویید چرا فکر می کند شما بهش خیانت کردید آیا قبلا مواردی پیش آمده که اعتماد ایشون کمتر شده. یادآور شوید این موضوع می تواند به زندگی زناشویی تون لطمه بزند و باعث رنج هردوی شما شود وبه جای نزدیکی به یکدیگر از هم دور شوید
هنگام گفتگو کردن مقابله به مثل نکنید وجبهه گیری نکنید چون ممکن بی اعتمادی همسرتان تشدید شود. با احترام وبدون توهین براشون توضیح دهید.
در نوع رفتار و برخوردتان سعی کنید همان رفتار همیشگیتان باشد نه قهر ودوری کنید ونه بیش از حد معمول توجه ومحبت کنید.
تلگرام پاک کردن شما ممکن برای مدتی خوب باشد اما در واقع صورت مسئله پاک شده چیزی که به شما کمک می کند این است که از انتظارات وتوقعات ونیازهای هم باخبر شوید ودر جهت رفع آن اقدام کنید ودر این راستا در مورد احساسات  خود صحبت کنید مثلا به همسرتان بگویید متوجه هستم که ممکن احساس ناامنی کردی باشی اما من واقعا ناراحت میشم که بدون دلیل نسبت به من حساس شدی و با وجود اینکه میدونی من چقدر تو وزندگی مون رو دوست دارم و..
سعی کنید حس امنیت را دوباره به خانه تان برگردانید.
بحث کردن های طولانی مدت را رها کنید .یکبار باهم صحبت کنید وبه توافق برسید وبه جای آن روی نکات مثبت زندگی تون تمرکز کنید.
کتاب برای زن وشوهرها وقت زندگی بهتر رسیده را مطالعه کنید
موفق وپیروز باشید

مرضیه سلیمانی