باسلام من یک نوزاد هفت ماهه دارم که بیشترشیر خشک میخوره گاهی هم ازشیر خودم خیلی دوست دارم کلا شیر خودمو بخوره اما وقتی بهش شیرخشک نمیدم پوشکش زیاد خیس نمیشه این یعنی شیرم کافی نیست؟؟؟

راه حل چیه ؟

شیرافزا و رازیانه هم زیاد مصرف میکنم

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

در این سن کم کم باید شیر مادر یا شیرخشک جای خودش رو به غذای کمکی بده. زیاد خیس نشدن پوشک فرزندتون در این سن نشانه ناکافی بودن شیرتون نیست. در صورتی که وزن و قد نوزادتون در محدوده طبیعی هست و بافت مدفوع و رنگ ادرار طبیعی هست مشکل خاصی نیست.

با احترام