تغذيه شيرخوار

سلام . دخترم ٢روز ديگه شش ماهش تموم ميشه و ميخوام غذای كمكی رو شروع كنم. ميشه راهنماييم كنيد كه از چی شروع كنم، روزی چقدر بدم و چقدر بعد غذای بعدی رو بدم و بعدی رو چی و چقدر بدم . ورن تولد دخترم ٣٣٥٠ بوده و الان ٧٤٠٠ هست و فقط شير مادر خورده

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

به امید خدا برنامه کمکی رو به این شکل شروع بفرمایید:

روز اول غذای کمکی: یک قاشق مرباخوری فرنی یک بار در روز (ظهر)

کم کم به مقدار و تعداد وعده ها اضافه کنید. به طوری که روز دوم به دو قاشق مربا خوری (یک قاشق ظهر و یک قاشق عصر)، روز سوم به سه قاشق مرباخوری (ظهر و عصر و شب هر بار یک قاشق)، روز چهارم به 4 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب هر بار یک قاشق) روز پنجم به 8 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصرو شب هر بار 2 قاشق) و روز ششم و هفتم به 12 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب هر بار 3 قاشق) برسونید.

می تونید به فرنی به اندازه 1 قاشق چایخوری کره حیوانی هم اضافه کنید

از لحاظ اینکه کدوم رو در چه وعده ای بدید فرقی نداره می تونید یکروز در میان فرنی بدید(مثلا امروز فرنی و فردا حریره یا سوپ) یا اینکه وعده های روزانه رو به شکل چرخشی بدید که من این رو توصیه می کنم. چرخشی یعنی مثلا امروز وعده 1 فرنی وعده 2 حریره و فردا وعده 1 حریره و وعده 2 فرنی و ...)

با احترام