حکم اسپرم اهدایی در مراجع مختلف

با سلام و خسته نباشید, میخواستم حکم اهدای اسپرم رو بدونم برای زوجی که شوهرش وازواسپرمیه و راه دیگه ای جز جنین اهدایی یا اسپرم اهدایی نداشته باشن, چون هزینه جنین خیلی زیاده و از پسش بر نمیایم ولی اسپرم اهدایی هزینه کمتری داره  و انگار بعضی مراجع مثل آیت الله خامنه ای اسپرم اهدایی رو قبول دارن؟ ولی من مرجع تقلیدم آیت الله مکارم هستند و اسپرم اهدایی رو جایز نمیدونن. باید چیکار کنم؟ میتونم مرجع تقلیدم رو عوض کنم؟ مرجع شوهرم آیت الله خامنه ای هستند که موافق اند با اسپرم اهدایی ولی مرجع خودم آیت الله مکارم هستند . باتشکر

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام علیکم دراینگونه موارد نظر مرد ومرجع ایشون اولویت داره ولی شما میتونید با دفتر آقای خامنه ای (حفظ الله ) تماس بگیرید ودر این مورد به ایشون رجوع کنید . انشاله خدا به شما فرزندی سالم وصالح عطا کند .