سلام خسته نباشین من 18سالمه قدم 160 چند ساله وزنم روی 48ثابت مونده و با وجود اشتهای زیادم اصلا چاق نمیشم بی اشتها نیستم و خوب غذا میخورم ولی غذا جذب بدنم نمیشه ازمایش تیروئید هم دادم مشکلی نداشتم. خیلی هم استرسی هستم لطفا کمکم کنین چطوری وزنم اضافه شه این موضوع داره رو زندگیم تاثیر میزاره لطفا راهنماییم کنید.میخوام حداقل 10کیلو وزن اضافه کنم.چکار کنم؟؟؟ ممنون

پاسخ مشاور
سلام ظهرتون بخیر
وزن مناسب برای شما 53 کیلو هست و کمبود وزن زیادی ندارید....
اینکه اشتهای خوبی دارید و خوب غذا میل میکنید خیلی اثرگذاره اما این نکته رو هم باید درنظر بگیرید که زمان استفاده از غذاها و موادغذایی کی باشه....مثلا شاید شما مقداری شیرینی رو نزدیکای ظهر و قبل از وعده ی ناهار میل کنید که در این صورت میشه گفت تقریبا اشتهای کافی رو برای خوردن ناهار از دست میدید اما اگر همون شیرینی رو بعد از غذا میل کنید میتونید در جذب غذا و افزایش وزنتون تاثیر خیلی مثبتی داشته باشه....