افزایش وزن در دختر ۱۷ساله

سلام من ۱۷سالمه و اصن شکممم تخته و خوشم نمیاد ۴۵کیلوئم و ۱۵۷قدمه چیکارکنم که شیش کیلو چاق شم لطفا کمک کنیددد

پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

دوست عزیز با توجه به اینکه شاخص توده بدنی یا نسبت وزن به قد شما در حدود 18.2 است، در قدم اول بهتر است به یک مشاور تغذیه مراجعه کنید تا از نظر وضعیت تغذیه ای مورد بررسی قرار بگیرید. علت لاغری باید بررسی شود و بر حسب صلاحدید ممکن است لازم باشد یک سری آزمایش هم انجام دهید. افزایش دریافت کالری در رژیم غذایی روزانه می تواند به افزایش وزن شما کمک کند اما این کالری اضافه باید از مواد غذایی مقوی و نه قندهای ساده و چربی ها تامین شود و در کنار رژیم غذایی اصولی و تنظیم کالری دریافتی می توانید از ورزش های قدرتی نیز برای افزایش حجم عضلات بهره ببرید.