کم خونی و مصرف شربت آهن فروگلوبین

سلام و خسته نباشید من دختری ۱۷ساله هستم که کم خونی دارم دکترم بهم کپسول ففول داده من میتونم به جای این کپسول شربت آهن فروگلوبین بخورم خواهش میکنم بگید

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

احتمالا دکترتون بر اساس آزمایش خونتون ففول رو بهتون پیشنهاد کرده و جایگزین کردنش با داروی دیگه مگر با تایید ایشون توصیه نمیشه. فروگلوبین میزان آهن کمتری در مقابسه با ففول داره .

با احترام