نحوه برخورد با شکاکی همسر

با سلام وخسته نباشید

مشکلم شکاکی شوهرمه که هر از گاهی میگه راجع بهت خوابهای بد میبینم میبینم خیانت میکنی .بخدا حرفاش خیلی اذیتم میکنه نمیدونم چطوری باهاش برخورد کنم ۱۸ ساله ازدواج کردم . همیشه یا با بچه هام بیرون میرم یا با خودش یا با مادرم .یعنی هیچ وقت تنها نیستم گهگاهی هم متوجه شدم تعقیبم کرده .

هر چقدر هم میگم برو پیش یک مشاور یا روانپزشک میگه مگه من روانی هستم و برخورد بد میکنه لطفا راهنمایی کنید چه عکس العملی باید  نشون بدم .

واقعا خیلی سخته کاری نکنی ولی همش از خواب بیدار میشه میگه خواب دیدم داری بهم خیانت میکنی.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

متوجه هستم که شرایط سختیه که مدام تهمت شنیدن از شریک زندگی تون.کسی که مدام دارد یک خواب تکراری رو می بیند قطعا افکار مربوط به آن فکر را زیاد دارد.
آیا از ابتدای زندگی مشترک تون این شکاکی وجود داشته ؟
وشکاکی ایشون فقط به شکل خواب دیدن خودش رو نشون می دهد؟
تا به حال شده علت رو جویا شوید از همسرتون مثلا به چه چیزهای فکر می کنی که این خوابها رو می بینی ویا چه کار من باعث شده که تو در من همچین فکرهای کنی؟(مثلا می توانید بگویید بیا یک روز از صبح تا شب تمرین کنیم به هیچ چیز منفی در مورد این موضوع فکر نکن ببینیم بازهم خواب می بینی یا نه)
ممکن عدم عزت نفش همسرتان است که فکر می کند شما روزی به ایشون خیانت خواهید کرد. خودش رو خیلی کمتر از شما می داند
یا نیازهای اصلیش برآورده نمی شود مثل نیاز به محبت ودوست داشته شدن رو زیاد دریافت نمکند.
وگاهی به خاطر اخبار منفی وشرایط جامعه باعث می شود که زوجین به هم بی اعتماد شوند.
ویا ممکن همسرتون یک ویژگی شخصیتی به صورت ژنتیکی داشته باشد که به موضوع بی اعتمادی دامن می زند.

در مورد مشاوره رفتن می توانید توضیح دهید که هرکس که مشکل روانی داشته باشد فقط به مشاوره نمی رود هرکسی می تواند در زندگی شخصی ویا زناشویش از یک مشاور کمک بگیرید تا زندگی بهتر وسالم تری داشته باشد.
وهیچ وقت نگویید تو برو پیش مشاور بگویید بیا باهم بریم مشاور قطعا من هم مشکلاتی دارم که باید حلش کنم

 بهتر شما خودتون اول بروید پیش یک مشاور پیش از ازدواج  سپس به کمک مشاور همسرتون هم وارد درمان کنید

موفق وپیروز باشید

سلیمانی