با سلام کودک من دایم سرما میخوره و سینش دایم خر خر میکنه و بعد از یه مدت عفونی میشه و انتی بیوتیک بهش میدن دکتر عفونی بردم و عکس از ریش گرفت گفت عفونت ریه داره و انتی بیوتیک داد بعد از یه مدت پیش دکتر ممیشی فوق تخصص عفونی بردم گفت نه عفونت نداره و گفت انتی بیوتیک نده و شربت اسماویت داد حالا موندم عفونت ریه داره یا نداره اسماویت و که میخوره خر خر سینش کم میشه لطف کنید راهنماییم کنید که چه کنم پیش دکتر ریه ببرم یا همون عفونی که بردم کافیه .متشکر در ضمن کودک من 2 سالشه و از روز به دنیا اومدنش سینش خر خر داشت
پاسخ مشاور
سلام کودک شما احتمالا زمینه الرژی داره که زود مریض میشه اسماویت بر خلاف اسم گول زننده اش فقط یک شربت تقویتی است.شربت کتوتیفن شبها اسپری بینی نازونکس یک پاف هر 12 ساعت بکار ببرید