شنوایی جنین در هفته ۲۳ بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 659 بازدید 1 تبادل تجربه

من توی پایان هفته ۲۳ بارداری هستم ولی متوجه شدم که جنینم به صداهای زیاد هیچ عکس العملی نشون نمیده حتی بارها خودم امتحان کردم یا توی مهمونیهای شلوغ و پر سر و صدا که همه اطرافیانمم همش میگن مواظب باش بچه یهو توی شکمت نترسه ، ولی من متوجه هیچ ضربه و حرکت خاصی که ناشی از صدای زیاد براش باشه ، نشدم . البته از هفته ۲۰ بارداری ضربه های موقع خواب یا گشنگی و سیری زیادش شروع شده ولی در مورد صدا هیچ .. نکنه خدایی نکرده مشکل شنوایی باشه ، چون پدر بزرگ من از طرف مادری مشکل کر و لالی داشته و این قضیه منو بیشتر میترسونه خواهش میکنم لطف کنید با پاسخ گوییتون منو از نگرانی در بیارید ، با تشکر از سایت خوبتون .

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز سن بارداری شما کم است و واکنش جنین شما در این سن طبیعی است  در ۳ ماهه آخر بارداری جنین به صدا ویا نور عکس العمل نشان می دهد ضمنا  تشخیص شنوایی جنین به این شکل امکان پذیر نیست نگران نباشید این طور نیست که جنین شما مشکلی حتما از نظر شنوایی داشته باشد موفق باشید

تجربه شما

با تشکر از پاسخگوی و وقتی که گذاشتید ، از لحاظ روحی جواب شما به عنوان کارشناس واقعا بهم آرامش داد.