راه های ابتلا به زگیل تناسلی

سلام و عرض ادب میخواستم بدونم آیا با استخر رفتن امکان داره دچار زگیل تناسلی بشیم ؟؟؟ اصلا این بیماری چجوری ایجاد میشه ؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز مهم ترین را انتقال بیماری زگیل تناسلی از راه روابط زناشویی  است  و از راه تماس پوست به پوست این بیماری منتقل میشود مانند استفاده از لباس زیر فرد آلوده و یا حوله فرد آلوده یا دست دادن ویا روبوسی با شخصی که آلوده به این ویروس است گرچه انتقال این بیماری از طریق استخر ویا اپیلاسیون غیر ممکن نیست اما احتمال انتقال آن از طریق استخر خیلی اندک است  و شایع ترین و مهم ترین راه انتقال آن تماس جنسی  وتماس پوست به پوست می باشد