پرخاشگری شوهر و پرت کردن وسائل

شوهرم موقع عصبانیت وسیله پرت میکنه ومیکشنه.چیکارکنم؟. سرهر مسیله ی کوچیک و بزرگی اینکارو میکنه.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام دوست عزيز همسر شما به دليل همايندي عصبانت وشكستن با نوع رفتار شرطي شدن يني بصورت اتوماتيك وار با هربار عصبانيت به عمل شكستن هم ميپردازند شما بااستفاده ازتكنيكهاي رفتار درماني بوسيله يك رفتاردرمانگر ميتونيد اين مشكل روحل كنيد .مثلا به ايشون آموزش داده ميشود كه موقع عصبانيت بجاي شكستن،  عملي با آسيب كمتر روجايگزين عمل شكستن ميكنن.