اختلاف با نامزد و بهره گیری از مشاور

سلام یه دنیا ممنونم از اینکه وقتتون رو میزارید

سوال پرسیده بودم با عنوان اختلاف با نامزد و بهره گیری از مشاور،که من و نامزدم به اختلاف رسیدیم و به مشاور مراجعه کردیم و من به نامزدم پیشنهاد دادم که یک ماه از هم دور باشیم و بعد تصمیم بگیریم که باهم باشیم یا جداشیم..

درجواب سوالاتون

من ۲۵سال نامزدم۲۷سال

من فرزند دوم و اخر خانواده،دوتا خواهریم

نامزدم فرزند اول خانواده و یه بردار و یه خواهر کوچکتر ،خواهرامون ازدواج کردن

و جفتمونم تو این ۶ماه اوقات فراغتمون تقریبا هر روز عصر بیرون بریم و یه دور تو خیابون بزنیم و پارکی جایی بشینیم

پدرشون فوت شدن

من بیکار و نامزدم هم سرکار بودن و مدت سه ماهه که بیکار هستن و جویای کار

تحصیلات من لیسانس و نامزدم فوق دیپلم

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام مجدد
ببیینید اختلاف های قابل مذاکره و قابل توجهی در اطلاعات شما هستش.
از جمله تحصیلات، بحث کار .... همینطور اوقات فراغت بصورت شخصی هم مهمه
برای جمع بندی باید بگم موضوع شما به شکلی هست که خیلی خوبه اول بصورت جدی در این زمان تنهایی به خوبی فکر کنید و همینطور از یک مشاور در زمینه ازدواج مشاوره بگیرید
ما یک تاپیک به نام همفکری برای ازدواج داریم که خانم مجلسی بصورت تخصصی مشاوره ازدواج می دن از ایشون هم میتونید کمک بگیرید.
تاپیک همفکری برای ازدواج