سلام من دانشجوی دکترا هستم با همسرم آمدم یکی از کشورهایی اروپایی. چون ایشان اینجا دکترا می خونند خودم دی ماه امتحان جامع دارم اصلا درس نمی خونم اینو هم بگم یک بار خرداد امتحان دادم ولی قبول نشدم هیچ چیزی سر امتحان یادم نمی آمد. کم خونده بودم ولی همونی که خونده بودم هم یادم نمی آمد بعد امتحان مشاوره رفتم گفتند اضطراب و استرس شدید دارید ولی زیاد ایران نبودم که درمان را شروع کنم یکی از دلایل استرسم تشخیص دکترا و پیشنهاد اکید آنها به استفاده از ای وی اف برای باردار شدنم بود چون amh ام پایین بود. چون شوهرم اون زمان  دور بود همش استرس داشتم که چه فایده داره درس می خونی دیگه بچه دار نمی شی. خانم دکترها هم همش استرسم را زیاد می کردند که تو وقت زیادی برای ای وی اف هم نداری به شوهرت بگو مرخصی بگیره بیاد و .... بالاخره من امتحان را رد شدم. در حالیکه یک عمر سابقه درخشان تحصیلی پشتم بود البته هیچ وقت خودم را بااستعداد ندیدم فقط فوق العاده پر تلاش و کوشا بودم طبق برنامه مدت ها درس می خواندم. وقتی پیش همسرم آمدم در دومین ماهی که کنار هم بودیم به طور طبیعی بدون هیچ دارویی باردار شدم!!! ( فقط می خوام برگردم به اون خانم دکتر بگم که چقدر به خاطر حرفاش گریه کردم و چه روزهای تو خوابگاه در را رو خودم بستم و هیچ کاری نکردم) الان دو ماهه باردارم. حالم خوبه هیچ مشکل خاصی ندارم جز علائم بارداری مثل حساسیت به بو و کم خوراک شدن و البته بد خوابی های شبانه به دلیل تکرر ادرار. که دکتر اینجام گفت مشکلی نداری سونوگرافی ات عالیه صدای قلب بچه را هم شنیدم. خیلی خوشحال هستم به حدی که همین الان اشک شوق ریختم. ولی اگه درس خوندن را شروع نکنم باز رد میشم و این یعنی اخراج از دکترا! تنبل شدم دلم می خواهد یکی بهم برنامه بده و همش چک کنه چقدر انجام دادم. مشکلی که هم دارم حضور همیشگی شوهرم در خانه هست فقط ساعت های کمی برای دیدن استاد اش دانشگاه میره ولی خیلی مرتب کاراش را می کنه ولی من چون سال های زیادی تنهایی زندگی کردم در حضور ایشان کاری نمی توانم بکنم حتی برای تمیز کاری خانه دچار مشکل هستم و تا از خونه بیرون نره من تمیز نمی کنم. من ۳۶ سالمه. و اینجا هیچ دوست و آشنایی ندارم و زبان هم یاد نگرفتم.

فقط می خواهم بهم کمک کنید بشینم سر درسم. تشکر از لطف تان

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
قبل از هر مطلبی به شما تبریک میگم وامیدوارم به سلامت این دوران را سپری کنید با توجه به اضطراب واسترسی که دارید درس خواندن برای شرکت در آزمون شاید باعث شود استرستان بیشتر شود که برای خودتان وجنینتان خوب نیست
اگر فکر میکنید با درس خواندن برای شرکت در ازمون دچار اضطراب میشوید بهتر است شرایط بارداریتان را بگویید ومرخصی بگیرید
با همسرتان صحبت کنید واولویت های زندگیتان را مشخص کنید شما میتوانید چند سال بعد دوباره شروع به شرکت در ازمون کنید
اگر اولویتتان ادامه تحصیل هست که از همسرتان بخواهید در برنامه ریزی درسی به شما همفکری دهند
اینکه بخواهید کسی به شما کمک کند تا درس بخوانید نیاز به مشاور تحصیلی دارد .بنظر شرایط شما (مسلط نبودن به زبان انگلیسی . شرکت در ازمون .ترس از اخراج شدن و ...) شرایط اضظراب زایی هست و بهتر است مدتی از این فشار واسترس به دور باشید تا دوران بارداری را به سلامت سپری کنید
با آرزوی روزهای توام با ارامش برای شما