اختلاف با نامزد و بهره گیری از مشاوره

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 45 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشی

تورو خدا کمکم کنید

من و نامزدم مدت چند سال باهم دوست بودیم و الان مدت ۶ماه هست که شرایط جور شد و نامزد کردیم

تو این ۶ماه نامزدی خیلی بگو مگو داشتیم تا دعوای اخری که من تو اون لحظه دوست داشتم همه چی تموم شه و جداشیم به ایشون چندتا حرف زدم که میدونستم خیلی رو این حرفا حساسن

اما دو روز بعد پشیمون شدم دیدم واقعا دوسشون دارم و نمیتونم جداشم زنگ بهشون زدم معذرت خواهی و اشتی..

ولی یه مدت بعد ایشون دوباره یادش افتاد وگفت تو میخواستی همه چی تموم شه که اینارو گفتی پس باید همه چی تموم شه من دیدم که واقعا نمیتونم بهشون بفهمونم که حالتم اون لحظه دست خودم نبوده پیشنهاد دادم بریم پیش مشاور ایشونم قبول کرد

مشاور وقتی تنهایی با ایشون صحبت کرده بود گفته بود که من با میل خودم خواستگاریشون نرفتم مشاور به من گفت و من وقتی بهشون گفتم این حرفت حقیقت داره گفت نه، ولی چون میدونم میخوای تموم شه اینو گفتم ،حالا من واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم این تصمیم از سر احساسش باشه و بعد یه مدت پشیمون شه و دیگه اون موقع صبح پاک باشه

من بعش پیشنهاد دادم یک ماه از هم دور باشیم و بعد تصمیم بگیریم به نظرتون کار منطقی بود؟ یا اصلا باید چیکار کنم تو این شرایط

من واقعا نمیخوام ازش جدا شم و دوسش دارم

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
این که 1 ماه فرصت دادید کار خوبیه اما شرایطی داره که باید رعایت کنید تا نتیجه لازم رو بگیرید در این 1 ماه هیچ گونه تماسی نداشته باشید ...
نه پیام در شبکه های اجتماعی نه تماس و ....

دوم این که بهتر است من اطلاعات بیشتری از شما داشته باشم تا بتونم درست در راهنمایی کنم.

اطلاعاتی مثل:
سن شما و نامزدتون
میزان تحصیلات هر دو
چند تا بچه هاستید و فرزند چندم هستید
شغل هر دو
و در نهایت هر دوی شما بصورت جداگانه اوقات فراغت خودتون رو چطور سپری می کنید؟؟؟

در این مدت می تونید کتاب ازدواج بدون شکست رو هم مطالعه نمایید.

تجربه شما

واقعا ازتون ممنونم

من ۲۵سال نامزدم۲۷سال

من فرزند دوم و اخر خانواده،دوتا خواهریم

نامزدم فرزند اول خانواده و یه بردار و یه خواهر کوچکتر ،خواهرامون ازدواج کردن

و جفتمونم تو این ۶ماه اوقات فراغتمون تقریبا هر روز عصر بیرون بریم و یه دور تو خیابون بزنیم و پارکی جایی بشینیم

پدرشون فوت شدن

من بیکار و نامزدم هم سرکار بودن و مدت سه ماهه که بیکار هستن و جویای کار

تحصیلات من لیسانس و نامزدم فوق دیپلم