نحوه برخورد با اعتیاد شوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 51 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، من دیشب شوهرمو دیدم که داره مواد میکشه...بایدچیکارکنم؟؟؟ چند نفری گفتن سازش کن و ترکش بده و یه فرصت بده بهش ،چندنفری هم طلاق کامل روگفتن، توروخدا راهنماییم کنین من توی عقد هیچی ازش ندیدم اما بهش مشکوک بودم.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
دوست عزیز به سن خودتان و همسرتان اشاره نکردید؟فرزندی دارید یا خیر؟ چند سال است که ازدواج کردید؟خودتان شاغل هستید یا خیر؟ازدواجتان سنتی بوده است یا خیر؟ برای راهنمایی بهتر لطف کنید به سوالات جواب بدهید
هیچ فردی نمی تواند به شما بگوید که زندگی کنید یا طلاق بگیرید این زندگی شماسی و شما باید تصمیم بگیرید قبل از هر کاری پیشنهاد می کنم خلوت کنید با خودتان برای اینکه می خواهید به همسرتان کمک کنید و با او زندگی کنید یا می خواهید که جدا شوید و زندگی دیگری را بسازید.
موفق باشید
نسترن بلک شاهی

تجربه شما

هرچی که باشه شوهرته ترکش بده میتونی