کاهش وزن برای اقدام به بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 147 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خدمت شما، تخمدان پلی کیستیک دارم و برای بارداری باید وزنم رو کم کنم قدم ۱۵۸ و وزنم ۶۴ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

دوست عزیز در حال حاضر شاخص توده بدنی یا همان BMI شما 25.7 است یعنی شما در ابتدای مرحله اضافه وزن قرار دارید. بهتر است قبل از اقدام به بارداری با یک رژیم اصولی که تنوع و تناسب لازم را داشته باشد حدودا 5 تا 6 کیلو از وزن خود را کم کنید. البته در مورد مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک اندازه دور شکم و نداشتن چاقی شکمی هم اهمیت دارد. یک ورزش هوازی مثل پیاده روی یا حلقه را شروع کنید و برای ادامه آن بازه های 10 دقیقه ای را مد نظر داشته باشید یعنی قرار نیست حتما 30 دقیقه یا بیشتر پشت هم ورزش کنید تا چربی بسوزانید همین که با شدت مناسب در بازه های 10 دقیقه ای فعالیت داشته باشید کافی است. مثلا 3 تا 4 دقیقه در روز جوری که به نفس زدن بیفتید و ضربان قلبتان افزایش داشته باشد و نتوانید به طور معمول یک مکالمه را حین ورزش پیش ببرید و فقط بتوانید پاسخ های کوتاه بدهید. در رژیم غذایی تان تجدید نظر کنید. شکر، قند، روغن های اشباع، فست فوودها، برنج و نان سفید را به حداقل برسانید و از میوه هایی استفاده کنید که شاخص گلایسمی پایینی داشته باشند. از منابع منیزیم در برنامه غذایی روزانه تان استفاده کنید مثل سبزیجات برگ سبز تیره، دانه ها و آجیل ها. عنصر کروم برای مقابله با مقاومت به انسولین در بدن شما کمک کننده است که می توانید آن را در غلات کامل، بروکلی، موز، لبنیات و... استفاده کنید. مصرف پروتئین های کم چرب مثل سفیده تخم مرغ، ماهی و مرغ را در برنامه غذایی روزانه تان بیشتر کنید و گوشت قرمز را کاهش دهید. به جای نان و برنج سفید از انواع قهوه ای یا سبوس دار آن استفاده کنید. شما با کاهش 500 کالری از دریافت روزانه تان می توانید در ماه حدود 2 کیلو کاهش وزن داشته باشید که البته بهتر است این کار را زیر نظر یک مشاور تغذیه انجام دهید.

تجربه شما

سلام من قصد باردار شدن دارم از لحاظ جسمانی هم مشکلی ندارم میخواستم وزنمو بیارم پایین باید چیکار کنم؟

@زندگیم95

کاربر گرامی

لطفا سوالات خود را در قسمت از "ما به پرسید" از کارشناسان ما بپرسید.

با تشکر