سلام خسته نباشید خواااااهششش میکنم کمک کنید! من این ماه مجبووور شدم بخاطر سه بار اشتباه همسرم سه بار با فاصله کم قرص اورژانسی دوقلو مصرف کنم میخواستم بدونم ایا احتمال بارداری وجود داره؟و اینکه برای هفت ماه دیگه قصد بارداری دارم ممکنه خوردن این قرص ها باعث تخریب رحمم بشه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر باعث تخریب رحم نمی شود  نگران نباشید اما  بهتر است از این به بعد روش جلوگیری مطمئنی داشته باشید واز قرص های اورژانسی استفاده نکنید یا اینکه برای بارداری اقدام کنید موفق باشید