عدم تمایل شوهربه برقراری رابطه زناشویی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3289 بازدید 3 تبادل تجربه

شش ساله ازدواج کردیم شوهرم مشکل پزشکی ندارد هر چند ماه رابطه زناشویی داریم همش بهانه میاره .خیلی مرد مسئولیت پذیری هست و مهربون. اما خستم از بس غرورمو شکستم

پاسخ مشاور
درود و سپاس که سوال تان را با من مطرح کردید.
خیلی طبیعی هست که زن و شوهر در کمیت و کیفیت رابطه زناشویی با هم تفاوت داشته باشند. و برای حل شدن تفاوتها تنها راه گفتگوی صمیمانه هست.
اگر از یک روانشناس سکستراپ کمک بگیرید میتواند مشکل را تشخیص دهید. شاید تنها مشکل، تفاوت شما دو نفر نباشد. ممکن هست همسرتان مثلا اضطرابهای خاصی دارد که موجب کم شدن رابطه جنسی میشود و یا مشکلاتی در رابطه خارج از رختخواب با شما.
به نظر من بهترین کار مراجعه به روانشناس سکستراپ هست هر دو نفر و یا حتی شما به تنهایی.
موفق باشید
فیروزه سخندانی
روانشناس، سکس تراپ و مشاور ازدواج

تجربه شما

از دست خودت کمک بگیر منت کسی رو هم نکش

بعضی افراد به اختلالات نافذ دوران رشد مبتلا هستند و در گروهی از این اختلالات رشد فرد تمایلی به برقراری ربطه جنسی نداره

حتما از یک روانشناس سکستراپ کمک بگیر

سلام روزتون بخیر. همسر من خیلی تمایل به این کار داره و گاهی اوقات هر روز . به نظر شما غیر طبیعیه؟