با سلام من هفته ٨ سونو واژینال شدم دکت گفت فقط ساک دیده میشه ده روز دیگه سونو تکرار میکنیم اگه بازم ساک باشه باید سقط بشه می خواستم بدونم تا چند هفته احتمال تشکیل جنین هست و اینکه اقدام برا سقط نکنم تا خودش بیفته خطر ناکه؟ حدود ٤هفته که بودم جند روز لک دیم بعد خودش خوب شد ممنون از پاسخکوییتون
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

برای دیدن جنین به نظر می اید دیر شده باشد اگر واقعا 8 هفته باشید ولی باید با سونوهای قبلی رشدش مقایسه شود.