دست به جیب نبودن نامزدم

الان نزدیک ۳ماهه با پسر دوست مامانم به نیت ازدواج در رفت و امدیم وقبل محرم رسمی اومدن خواستگاری و جواب مثبت دادیم تا بعد صفر نامزد کنیم اما این چند وقته یچی خیلی ذهنمو درگیر کرده اونم اینکه خیلی بنظر دست به جیب نیست

مثلا میریم بیرون بعضی وقتا اصلا هیچی نمیگیره

خسیس نیستا فکر میکنم بلد نیست یا نمیدونه شایدم هست

ولی دعوامون که میشه گل میخره مسافرت رفتنی سوغاتی میاره

ولی بیرون رفتن بعضی وقتا آب هم نمیگیره

که به من بر میخوره ولی هیچی نمیگم به روی خودم نمیارم

چون خودم ادمی هستم که میرم بیرون حتما باید یه چیزی بخورم

ادمی نیستم که بگم چشم به دست بقیه ست، اصلا

ولی خب به نظرم مرد باید تو دوران اشنایی دست به جیب باشه

حالا چیکار کنم که بفهمه باید خرج کنه

یکم نگرانم و برام این چیزا مهمه

مثلا از الان دارم برای تولدش برنامه میچینم که سنگ تموم بزارم

حالا الان شما بگید چیکار کنم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز اینطور که میگید یا این آقا خیلی انضباط مالی دارن یا اینکه واقعا خسیس هستن و این مسئله برای ما خانم ها خیلی مهم است که شوهرمون چقدر هزینه می کنن .
شما باید مستقیم بشینید و صادقانه با او صحبت کنید و بخواهید که بگوید بحث مالی در زندگی مشترک چگونه است .از لحاظ مالی برای شما مشخص کنند که چگونه می خواهند در زندگی برای شما خرج کنند یا آیا می خواهد به شما پولی بدهد که برای خودتان باشد که هر طور می خواهید خرج کنید یا اصلا نمی خواهد پول جدا به شما بدهد . چون شما در دوران نامزدی هستید نمی شود گفت که به خرید بروید و بخواهید که برایتان خرید کند . البته این را بگویم که خیلی از خانواده ها هستن تا عقد نکنند خرجی نمی کنند . خودتان باید زرنگ باشید و با یک سیاست خاص بفهمید که این آقا خسیس هست یا نه .ولی اگر برایتان این مسئله خیلی مهم است که مشخص مهم است که باعث نگرانی شما شده حتما تا این مسئله برایتان مشخص نشده عقد نکنید .
موفق باشید .