مصرف آنتی بیوتیک در بارداری

با سلام.من هفته 13 بارداری هستم و قبلا کیست مویی در انتهای ستون فقرات داشتم که انتی بیوتیک استفاده کردم. الان چند روزه دوباره همون قسمت درد میکنه و عفونی شده. الان تو بارداری میتونم از انتی بیوتیک استفاده کنم؟ چه نوع انتی بیوتیکی؟ متاسفانه در حال حاضر به پزشک خودم دسترسی ندارم. ممنون از پاسختون

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام دوست بزرگوار
عود کیست محتمل است ولی تجویز دارو بایست پس از رویت توسط پزشکتان انجام شودT اصلا شاید در حد ابسه باشد و نیاز به اقدامات دیگری باشد
در هر حال نگران مصرف انتی بیوتیک هایی که توسط پزشکتان توصیه میشود نباشید و با اطمینان دوره درمان را کامل کنید