سلام من ۲۳ سالمه و یه دختر ۲ساله دارم من بعد از زایمان با اضافه وزن شدید رو به روشدم الان تصمیم جدی گرفتم برای لاغری باشگاه رو شروع کردم یکروز درمیان ولی روزایی که نمیرم میخوام خودم خونه تمرین کنم دنبال یه رژیم میگردم اما به کسی نمیتونم اعتماد کنم شما میتونید یه رژیم حوب به من معرفی کنید؟ ممنون

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

شما نیازی به ورزش در تمام روزهای هفته ندارید. در هفته 5 روز ورزش به مدت 1 الی 1:15 ساعت کاملاً کفایت میکند. جهت رژیم توصیه میکنم به شکل حضوری به دکتر تغذیه مراجعه کنید و بهشون اعتماد کنید. به رژیم های آنلاین و اینترنتی اعتنایی نکنید که بعد از گذشت مدت زمان، وزنتون مجدداً برمیگرده.

با احترام