درمان ترشحات سبز و پنیری

من قبلنا ترشحات پنیری داشتم سفید که کلوتریمازول استفاده کردم کمی بهتر شده ولی گاهی بازم میاد. اما بعدش دکتر گفتن عفونت ندارم چندان. الان چند روزی هست که ترشحاتم سبز رنگ شده و هم پنیری. تو این چند روزم قرص ضد اکنه ماینوکسیدیل استفاده کردم. ایا احتمالش هست که مصرف قرص اکنه روی ترشحتام تاثیر گذاشته باشه؟! خارش هم ندارم. از ژل بانوان هم استفاده میکنم.ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز خیر این دارو ربطی به ترشحات شما ندارد باید به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شوید موفق باشید