سلام۰ لطفا بگید مشکل چنین فردی چیه:

 شخصی که مدام نظرشو تغییر میده بدون فکر واکنش نشون میده و بعد از مثلا چند ساعت پشیمون میشه۰ مثلا الان یه چیزی رو با رضایت به شما میبخشه و مثلا شب با عصبانیت و حرص میخواد پس بگیره۰ بعد که پس گرفت دوباره بلافاصله احساس پشیمونی میکنه ۰مدام توهم داره که سرش کلاه بره و این بی اعتمادی بدون دلیله۰ پنهانکاری میکنه۰ خیلی کاراشو توجیه میکنه و به نوعی با دروغ یا بهانه های بی ربط ماس مالی میکنه۰ اگه کم محلی ببینه مثلا تلفنشو جواب ندی هزار بار زنگ و اس ام اس میده و محتوای حرفاش پراکنده و بی ربطه ۰ بشدت زود رنجه۰ حرفاش و عملش کاملن ضد و نقیضه۰ بشدت لجبازه۰ بلندپروازه ولی در عمل کردن تقریبا صفره۰ منزویه تا حرف نزنی حرف نمیزنه ۰ و همیشه انتظار داره طرف مقابل شروع کننده باشه مثلا ممکنه چند ساعت بدون حرف و حرکت یه جا بشینه۰ تو جمع کاملا ساکت و منزویه۰ در ضمن این رفتار همیشه تکرار میشه۰ سن اون فرد بالای 30 هست. بیشتر تناقض رفتاریش مد نظرمه ۰مشاور قبلا از روی توصیفات من تشخیص وسواس فکری داده البته دو جلسه بیشتر نبوده و البته در برخورد های اول این علایم به چشم نمیاد چون خودش هم کم حرف و ساکته۰ ممنون میشم تشخیصتونو بفرمایید۰ البته خودش هیچکدوم اینها رو قبول نداره به دکترها بی اعتماده و سعی میکنه مشکلاتشو توجیه کنه

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید .
دوست عزیز همانطور که خودتان فرمودید ایشون دچار بیماری وسواسی هستن و باید به روانپزشک مراجعه و دارو مصرف کنند . حتی همان تناقض در رفتارشون به خاطر همان وسواسی بودنش است . مصرف دارو باعث می شود که وسواس ایشان پیشرفت نکند . باید به ایشان کمک کنید که هر چه زودتر به پزشک مراجعه کند .
موفق باشید