علت تغییرات دوره پریود

سلام.من همیشه هر ۲۸ روز یکبار و به مدت ۷ روز طول دوره پریود هام هست.اما این سری با دوره ۲ روزه مواجه شدم.مشکل خاصی هم ندارم.دو تا بچه هم دارم.۴ساله و یک ساله.علت این تغییر چی میتونه باشه؟ ممنون از پاسخگوییتون.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بعضی اوقات به علت استرس واضطراب ویا استفاده از بعضی داروها طول دوره پریودی تغییر می کند که برای یک ماه طبیعی است اما اگر ماه آینده هم دوباره تکرار شد باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت آن بررسی شود موفق باشید