سلام وقتتون بخیر

یه آقایی اومدن خواستگاری من . موقعیت اجتماعی(سواد، شغل، درآمد، خوانواده) خیلی خوبی دارن. مشکلی که دارم اینه که قبلا ایشون یک ازدواج ناموفق داشتن همچنین 10 سال اختلاف سنی هست . من خودم 22 ساله و دانشجو هستم. خواستم بدونم این موضوعات باعث مشکل میشه در آینده ؟

با تشکر

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی در مورد ازدواج سابق ایشان علت جدایی را جویا شوید، اشاره نکردید در چه سنی ازدواج کرده‌ بودند؟ و ازدواج‌شان چه مدت طول کشیده است؟ آیا فرزند هم دارند یا نه؟ چه مدت از جدایی ایشان می‌گذرد؟ ارتباطشان با همسر سابق چگونه است؟ آیا در حال حاضر زیر بار پرداخت مهریه هستند؟ قصد و هدفشان از ازدواج دوم چیست؟ چه انتظارات و خواسته‌هایی از شما دارند؟ شما چه خواسته‌ها و انتظاراتی از ایشان دارید؟ در این مورد یک مشاور یا رواندرمانگر باتجربه می‌تواند شما را یاری دهد که سنجیده و عاقلانه تصمیم بگیرید.

دقت کنید وقتی برای شما از ازدواج پیشین تعریف می‌کنند آیا آنقدر منصف و آگاه هستند که به مشکلات خودشان هم در رابطه اشاره کنند یا تمام تقصیرها را به گردن همسر سابق می‌اَندازند؟ این نگاه به شما کمک می‌کند متوجه شوید آیا قادرند سهم خودشان را در رابطه مسئولانه برعهده گیرند و مانند یک ناظر خارجی به مشکلات درونی‌‌شان نگاه کنند یا تمام کاستی‌ها و بدیها را در دیگری می‌جویند؟

اختلاف سنی اگر با عوامل دیگری نظیر تفاوت‌های نسلی، تفاوت در اهداف و قصدهای زندگی، تفاوت معنادار در ویژگی‌های شخصیتی، وجود اختلالات شخصیت و مشکلات روان‌شناختی، افسردگی و مشکلات خلقی، تفاوت‌های‌ فرهنگی و خانوادگی، اختلافات قومی و مذهبی، تفاوت معنادار در سبک زندگی، تفاوت معنی دار در سلایق، علایق و تفریحات، و ... همراه باشد ممکن است موجب بروز مشکلاتی شود...