دخترشش ساله دارم خیلی اذیت میکند چکاربایدانجام دهم. نمیدانم هرکاری میکنم بهتر نمیشودکمکم کنیدخسته شده ام لطفا

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
برای اینکه بتونم کمکتون کنم باید اطلاعات کامل تری در اختیارم بذارید و توضیح بدید که دخترتون اذیت میکنه و بهتر نمیشه یعنی چی و دقیقا چی کار میکنه؟!
برای اینکه همکارام سوال شما رو باز برای من بفرستن لطفا اسم منو توی سوالتون بیارید.
با تشکر