نحوه برخورد با شوهر بدبین

سلام خانم قارداشی دلیل اینکه نمیخواد با خانوادم رفت و امد کنه رو بهونه کرده که از سرکار دیر میام ولی میدونم که بهونشه ساعت 9از سرکار میاد و از ساعت 1تا 4بعد از ظهر تو خونه هست چیزی از انها دیده که پدرم یا برادرم اگه باهاش شوخی کنه به دل میگیره ولی اگه یکی از اعضای فامیلاش باهاش همچین شوخی رو کنه اصلا به دل نمیگیره.با فامیلای خودش گرمه و البته وقتی پیش فامیلای اونام به طرز پوششم گیر نمیدع. ما فقط قبل عقد یک ماه تلفنی حرف زدیم که چیزی متوجه نشدم از اخلاقاش در دوران عقد زیاد کاری به پوششم نداشت الان ب همه چی گیر میده و میگه نباید با برادر زادت که 3 سال ازم کوچیکه ارتباط داشته باشی کلا با فامیلای من مشکل داره وقتی هم به خودش میگم که چرا با فامیلای من اینطوری هستی گردن نمیگیره انقد بی جنبه و قهرو هست که اعصابم بهم ریخته

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از پاسخگویی به سوالات .
شما می توانید با همسرتان صحبت کنید و از او بخواهید که صادقانه به شما دلیل رفتارش را بگوید و اگر بهانه های الکی آورد شما می توانید نمونه های را به او بگویید که دلیل برکارهای او باشد .به جای واکنش تند یا انتقاد از او کاملا به حر فهای او گوش دهید . از او بخواهید که از نگرانی هایش در مورد خودتان بگوید و همین کار باعث می شود که به شما اطمینان کند که او را فهمیده اید . مثلا دلیل اینکه با برادرزاده ات می گوید نباید ارتباط داشته باشید چی هست شاید چیزی را او می داند که شما از او بی اطلاع هستید . صرف اینکه خانواده شما هستن تعصب نداشته باشید .اگر با خانواده شما نمی خواهد رفت وآمد کند دلیل بر بی اعتمادی یا اینکه رفتاری از آنها دیده که قابل تحمل نیست . واینکه می گویید در مورد فامیل شماتعصب دارد مطمین باشید دلیلی برای کارش دارد و شاید به خاطر اینکه شما ناراحت نشوید به شما نمی گوید و سربسته با شما صحبت می کند . شما سعی کنید به او اعتماد کامل داشته باشید و طوری رفتار کنید که اگر زمانی از خانواده شما انتقاد کرد بتوانید بپذرید . این را بدانید که اوایل ازدواج این مشکلات بی اعتمادی و یک سری شک ها کاملا طبیعی است و این شما هستید که با رفتارتان می توانید اعتماد کامل را به شوهرتان منتقل کنید .
موفق باشید