سلام، وقتتون بخیر

من 26 سالمه و مجرد هستم، چندساله سه یا چهار روز قبل از پریودم لکه های قهوه ای دارم چند قطره در روز،دوره پریودم هر30روزه و ده روزم طول میکشه که بعدشم هم گاهی تا دو روز لکه بینی دارم البته از روز 8به بعد خونریزیم خیلی کمه،چند بار دکتر رفتم همشون بدون معاینه گفتن طبیعیه و بخاطر ضعیف بودن و کمبود اهن بدنمه،اخه من 43کیلو ام،خواهش میکنم منو راهنمایی کنید،ترشحاتتم خیلی زیاده کلادبخاطر این موضوع دایم بداخلاقم و استرس و اضطراب دارم.ممنون میشم کمک کنید.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز می توانید از شب  سوم خون ریزی شبی یک عدد از قرص ال دی استفاده کنید موفق باشید