مسائل مرتبط با پریود

سلام . وقت بخیر .

یه چند سوال راجع به دوره ماهانه دارم .

امروز روز دوم از دوره عادت ماهیانه منه. درد هایی در قسمت تخمدان چپ احساس میکنم. حس گرفتگی و یا مثل منقبض شدنه که یه مقدار اذیتم میکنم. سوالم اینه ایا این طبیعیه؟ از این میترسم که ایا عفونتی یا خدایی نکرده کیستی باشه. چون هرازگاهی بعد از رابطه متوجه ترشحات سفید پنیری میشم. که بدون خارش هستن.

سوال بعدیم اینه که من ترشحات ابکی و شیری رنگ معمولی رو تا زمان موعد پریود دارم. یعنی یکروز قبلا از دیدن خون ،ترشح میبینم. تا اونجایی که میدونم باید ۳ تا ۴ روز قبل از شروع دوره ماهانه خشک باشم . میترسم رحمم مرتب مرطوب باشه و برای اقدام به بارداری دچار مشکل بشم.

و یه سوال دیگه اینکه اگه میشه تاریخ های سه ماه اخر پریودهای منو ببینید و یه نظر بدید که ایا منظمه. با توجه به اینکه سیکل دوره هام ۲۸روزه است.

۲۵خرداد. ۲۲تیر . ۱۹مرداد .۱۵ شهریور.

پیشاپیش  ممنونم از پاسخگوییتون. با تشکر.

خسته نباشید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. دوست عزیز سیکلهای پریودی شما طبیعی است و تمام علائمی را که ذکر کرده اید طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید