مشکلم اینکه خیلللللللیییییی تنهامممممم روانی شدم از بس تو این چاردیواری زندانی شدم اونم تو شهرغریب شوهرم کارش طوریه که از ۱۰ صبح میره تا ۲شب تنهام  ظهرم دوسه ساعت میاد خونه غذا میخوره میخوابه دریغ ا ز این که یه کلمه حرف بزنه باهام بهم محبت کنه اخلاقش هی بد و بدتر میشه گفتم برم استخر باشگاه چیزی از این حالت دربیام دادو هوارو خوب بلده که سرخود شدی و این چیزا ..داره جوونیم تو این زندگی الکی میره گفتم برم ۱هفته بمونم خونه مامانم تا هم حالم عوض شه هم قدرمو بدونه وقتی رفتم تا ۴ .۵روز مامانم تحمل کرد منم از ترس اینکه چیزی بهم نگه عین کلفت تمام کاراها خونه رو میکردم اخر برگشت بهم گفت مهمون یه روز دو روز نه اینکه ۵روزه موندی زنگ بزن شوهرت ببرت خونه خرابت(خیلی امید به این زندگی دارم هی منو ناامید ترم میکنه اولین بارم که اومد خونم گفت خونت مثل جهنمه)خلاصه زنگ زدم شوهر بیاد اونم گفت کار دارم (نگاه چقدر بدبختم) دیگه از اونجا که تو یه شهر دیگس خونم مجبورشدم شبشم بمونم تا بلاخره شوهر بیاد دنبالم دیدم صبح بلند شده صبحانه خوردن بمن که مخل نداد بعد برگشته میگه علی(اسم بابام)زودتر بردار اینو ببر خونه خراب شدش ...بابام کلا مطیع مادرمه  هیچی اوردم خونم یه جورایی بیرونم کردن خیلی تنهام  یه خواهرم ندارم باهاش درددل کنم   الانم اومدمم تو این خونه دریغععع یکی بهم یه زنگ بزنه حالمو بپرسه تنهاییم خیلی داره عذابم میده صبح تا شب دارم درو دیوارو نگاه میکنم مگه من چندسالمه این حقمه واقعا؟من هربار رفتم خونه مامانم روز اول نشده هی شروع میکنه که بروخونت چه مستقیم چه غیر مستقیم .بعضی وقتا به فکرم میزنه فرار کنم برم یا خودکشی کنم  واقعا صبر دیگه ندارم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
دوست عزيز هرچند تنهايي احساس ناخوشاينديه ولي متاسفانه درجوامع امروزي همه به نوعي درگيرش هستن .بعضي ها حتي باوجوداينكه اطرافشون خيلي شلوغه بازاحساس تنهايي رودارن بنابراين نميتونيم بخاطر شرايط سخت زندگي ازديگران تقاضا ويا توقع داشته باشيم تنهاييمون روبرطرف كنن پس بايد دست بكار بشيد وخودتون فكري براي تنهاييتون بكنيد .علايقتون روپيدا كنيد وبا توجه به شرايط زندگي به اونها بپردازيد .مثلا پياده روي ،كتاب خوندن ،خياطي .كاراي تزيني ،درس خوندن و.....ليستي ازكاراي موردعلاقتون روبنويسيد وباتوجه به موقعيت وشرايطتون براي انجام اونها برنامه ريزي كنيد براي شروع ازكارهاي كوچيك وساده شروع كنيد .وقتي به كارهاي مورد علاقه تون بپردازيد كمتر احساس تنهايي ميكنيد واحساس خوب حاصل ازاين فعاليت ها به شما اعتماد به نفس واستقلال ميده وانگيزه اي براي ادامه دادن .تا زمانيكه منتظر ديگران ،يا دستي ازبيرون براي كمك به خودتون باشيد عملا اتفاقي جز شكايت ونااميدي نميوفته پس خودتون روباور كنيد وبراي رسيدن به اونچه مد نظر داريد تلاش كنيد .هيچ كس نميتونه مهربون ترازخودمون با ماباشه. ازديگران محبت وتوجه رونخواهيد خودتون به خودتون توجه ومحبت كنيد .موفق وشاد باشيد.