ضرورت استفاده از آمپول روگام و شیاف

با سلام. من ده هفته باردارم, یه دختر ده ساله هم دارم, و بعدش یه سقط داشتم.من سر دو بارداری قبلی روگام تزریق کردم. دیروز لک دیدم ولی امروز قطع شده با توجه به اینکه ارهاش من منفی و شوهرم مثبت, میخواستم بپرسم که لازمه امپول روگام تزریق کنم ؟؟؟

ویه سوال دیگه اینکه من دکتر بهم شیاف نداد واسه لکه بینی گفت اگه قطع نشد بعد دوروز دیگه بیا اونوقت شیاف بهت میدم,میخواستم بدونم ایا مشکلی نیست که شیاف نداد؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

آمپول روگام بايد تزريق شود و معمولا در صورتيكه مادر دچار مشكل خاصي نشده باشد در ٧ماهگي.
اگر لكه بيني ادامه پيدا كرد تجويز پروژسترون انجام ميشود