باردارم 21هفته. دهانه رحمم رو دوختم کلسيم دوماهه ميخورم ولي باسنم تا پشت زانوم ميگيره روزها خفيف شبها به شدت که قادر به تکان دادن و راه رفتن نيستم

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام،
وقتتون بخير
در رابطه با مصرف هر گونه دارويي حتي مكمل ها و ويتامين بايد تحت نظر پزشك و به دستور پزشكتان باشد.
نوع و مسير دردي كه مطرح كرديد مي تواند ناشي از گرفتگي يك عضله ي خاص در باسن باشد يا ممكن است بيرون زدگي ديسك باشد.
افتراق و تشخيص اين دو ضايعه فقط با انجام تست هاي باليني و توسط ارتوپد يا متخصص ستون فقرات و يا فيزيوتراپيست ممكن است،
حتما ابتداعا با پزشك زنان خود مشاوره كنيد و از او ارجاع به پزشك مربوطه را بخواهيد،
هر كدام از دو مورد را كه گفتم قابل درمان هستند و مي شود علائم و دردتان را كاهش داد.
حتي اگر به خاطر بارداري نتوانيد درمان مشكل را شروع كنيد حداقل تشخيص درست را متوجه مي شويد و بايد الزامات مربوطه و تمرينات مربوطه را شروع كنيد،
و بعد از زايمان به راحتي درمان را پيگيري ميكنيد.
شب ها به پهلو بخوابيد و يك بالش قطور بين دو زانوي خود قرار دهيد.