راهکار قانونی گرفتن خرجی از شوهر

من تقریبا شش سالی هست که متاهلم ولی شوهرم ب جز دوران عقد که اونم ب زور و دلخوری میداد بهم دیگه پولی نداده هر چی بهش میگم من این مقدار پول نیاز دارم میگه هر چی خواستی ب خودم بگو برات میخرم وقتی هم به خودش میگم میگه پولی ندارم درصورتی که من خودم شرایطشو درک میکنم ولی ایشون حتی دستش پر باشه پولی ب من نمیده حتی گاهی برا سی هزارتومن بنده باید ب ایشون التماس کنم الانم جدیدا همه پول و حساباشو از من پنهون میکنه حتی رمز کارتاشم عوض کرده که من بسرم نزنه ازش پول بردارم خب بنده هم ی زنم شاغلم نیستم اخه از کجا از کی پول بگیرم وقتی شوهرم ب من پول نمیده گاهی وقتا که میخوام تنها برم بیرون فقط پنج شش تومن بابت رفت وبرگشتم با تاکسی تلفنی که مقدارش تو شهرمون همین قد هس دیگه حتی پول یه آب معدنی هم نمیده تو کیفم باشه میخوام بدونم قانونی هس برای این مشکل که اگه من بخوام شکایت کنم ازش حق و حقوق این چند وقتمو ازش بگیرم اصن دادگاه برم حق رو بهم میده ؟من مشکلات زیادی با ایشون دارم با همه اونا میسازم ولی ندادن خرجی واقعا سخته

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما مي تونيد از همسرتون به جرم ترك انفاق شكايت كنيد اما اثبات اين موضوع سخت است

چون مرد هزينه زندگي مشترك و ميداده اند

بايد برید دادسرا شكايت ترك نفقه كنید و براتون ماهيانه مبلغ توسط كارشناس معين ميشود
و معمولا ماهيانه ٢۰٠ یا ٣٠٠ هزار تومان هست