آیا عکس رنگی رحم دردناک است؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 427 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر.ببخشید میخواستم ببینم عکس رنگی رحم درد داره؟ من خیلی استرس گرفتم. اگه درد داره میشه قبلش دارویی مصرف کرد ک دردش کم شه؟ ممنونم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید می توانید نیم ساعت قبل از انجام عکس رنگی از قرص مسکن استفاده کنید بعضی از مراکز هم با انجام بی حسی عکس رنگی از رحم ولوله های رحمی انجام می دهند موفق باشید

تجربه شما

عكس رنگی از رحم بسيار كار دردناكی هستش ،من بدون بيهوشی انجام دادم و مرگ رو جلوی چشمام ديدم و به هر كسی كه می خواد انجام بده توصيه می كنم كه با بيهوشی انجامش بده و به اين حرف ها كه فقط چند دقيقه ست و اينا گوش نده ،چون واقعا بده، هيچ كس واقعيت رو نميگه ،همه الكی ميخوان آدم رو دلگرم كنن