سلام من ۲۲ سالم هست و چون دندون های نیش فک بالام یکم جلو هستن و فک پایینم ی خورده کج و واقعا لبخند زدن و حتی حرف زدن توی جمع سختمه خجالت میکشم میخواستم ارتودنسی انجام بدم ایا توی هر سنی میشه انجام داد چون ب من گفتن توی سن زیر بیست شاید میشد ولی الان امکان تغییر دندونات خیلی کمه اگه نمیشه ایا راه دیگری هست که دندونام صاف و یکدست شن و نمای زیباتری بگیرن.؟

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
ارتودنسي در هر سني قابل انجامه.از١٤ سالگي تا آخر عمر ميتوان ارتودنسي ثابت انجام داد.درمان اصلي نامرتبي هاي دنداني ارتودنسي و در موارد خفيف نامرتبي دندان ها ميتوان لامينيت يا كامپوزيت ونير انجام داد.