صداهای گلویی در نوزاد

61 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من پسرم ۳۷ روز داره الان سه روزه مدفوع نکرده و اینکه از ۲۰ روزگیش یه صدایی تو گلوش میده و وقتی شیر میخوره این صدا بیشتر میشه موقع خواب و بیداری هم اینجوری خواب باشه این صدا بده سریع بیدار میشه

پاسخ مشاور
با سلام
معمولا دلیل صدا شلی حنجره است که معمولا با افزایش سن بهبود میابد.
نوزادان ممکن است روزی 7-8  با و یا حتی بیشتر دفع داشته باشند و یا هفته ای یکبار مدفوع دفع کنند. تا زمانی که علایم نفخ و دلپیچه وجود نداشته باشد و یا مدفوع سفت نباشد، مشکلی نیست.

تجربه شما

ببخشید دختر منم همینجور صدا میدن مخصوصا بعد از شیرخوردن یا هنگام شیر خوردن انگار نفس کم میاره بکشه بعد صدای هن بلند همراه با صوت کشیدن میشه