نحوه برخورد با همسر خسیس

باسلام خدمت خانم دشتی عزیز.

من وشوهرم هم سن هستیم و یک ونیم سال میشه عروسی کردیم. هردو شاغل هستیم.تو مسایل مالی شوهرم خیلی استرسی است و خسیس .مثلا مسایل مالی یا کدام مهمانی یا بیماری چیزی که پیش بیاد پرخاشگر میشه.نوزادم سه روزه بود که مریض شد وچون منم میدونستم ایشون دوست نداره پول مصرف کنه کوشش کردم بیمارستان دولتی ببریم و چون موقیعت مان طوری بود که نمیشد به بیمارستان دولتی زود ببریم. موند برای فردا صبح .فردا صبح هم که تا بردیم بیمارستان کودک تو راه فوت کرد. الان من عذاب وجدان دارم که چرا من نگفتم بریم خصوصی .چون اون عقلش نرسید ببریم خصوصی.  .مثلا مادرش که مریض میشه دارو درمانش پول لازم میشه زودی اعصابش خورد میشه .تو این وضعیت من چطوری رفتار کنم باهاش.؟؟عفونت کردم دو دفعه رفتم خوب نشدم گفتم پول لازمه برم دکتر باهام قهر کرد.که تو نق میزنی من وقتی نتونم بیماری مو بهش بگم اعصابم خورد میشه .خودخوری میکنم راحت نیستم .تو این مواقع مسایل مالی.خانم دکتر چکار کنم؟؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بخاطر اتفاقی که برای فرزندتان پیش آمده متاسفم لکن اتفاقیست که افتاده است سرزنش خودتان وهمسرتان فقط احساس بدی برای شما به همراه خواهد داشت
اشاره کردید خودتان هم شاغل هستید .درامد ماهانه شما صرف چه اموری میشود ؟ مگر نمیتوانید با حقوق خود به دکتر بروید؟(اگر حقوق شما دست ایشان هست به میل خودتان بوده ویا خواست همسرتان)
شما وهمسرتان چند سال دارید . بنظر میرسه مخارج خانواده خودشان هم با همسرتان هست ؟ (پول دارو ودرمان مادرشان را ایشان میدهند)
بنظرتان ایشان از نظر درامد ماهانه ای که دارند میتوانند مخارج زندگی را تامین کنند و چون فرد حسابگری هستند پس انداز میکنند ویا دخل وخرجشان کفایت نمیکند وآخر ماه از نظر مالی کم می آورند ؟
تا به امروز در این مورد اعتراضی داشته اید که پول  ماهانه لازم دارید و پیشنهاد داده اید که ماهانه پولی به شما بدهند
در مورد درامد خودتان و نحوه استفاده از آن را برایم توضیح دهید تا بهتر بتوانم شما را راهنمایی کنم