تاثیر فاکتور انعقادی خون مادر بر مرگ نوزاد

با سلام من به تازگی بچه ام را در هفته ی ۳۱ از دست دادم. فاکتور خونی پروتئین   c  برای من ۵۶ بوده است که پایین تر از حداقل میزان نرمال آن یعنی ۷۰ است بقیه ی فاکتور های خونی نرمال بوده اند آیا این خطرناک است و برای بارداری بعدی نیاز به تزریق آمپول است؟ آیا همین عامل موجب مرگ بچه شده است؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. نه پايين بودنش كه معنى خاصی ندارد. اگر بالا باشد خطر دارد
عامل مرگ بستگی به علايم دارد  و بايد جفت از نظر پاتولوژى وجنين اتوپسى بررسى شود و ژنتيك شما و همسرتون نیز بررسی شود
واقعا علل زيادى دارد. متاسفانه بدترين زمان بوده و بايد شرح حال كامل وسونوها وجود داشته باشد و بررسى ديابت مخفى يا فشار خون هم مدنظر باشد.