راهکارهای افزایش رشد دندان های کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 46 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید ...

پسر هشت ساله ای دارم که یک سال هست دندانهای بالایش (دو دندان کناردندان جلویش) افتاده است اما اصلا اثری از دندان جدید نیست ..

میتونم بپرسم علتش چی میتونه باشه و آیا راهکاری هست سریعتر رشدکنه؟

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
رويش دندان ها بيشتر جنبه ارثي داره و در سن ٨ سالگي نياز به انجام كار خاصي نيست.در صورتي كه تاخير رويش زياد باشه نياز به تهيه راديوگرافي و در صورت نياز برداشتن لثه از روي دندان با ليزر هست

تجربه شما

سلام خسته نباشید ...دکتر هاشمی ببخشید برای تشخیص باید چه دکتر مراجعه کنم؟

@دایانا#24

سلام در ابتدا نيازي به مراجعه به دندانپزشك متخصص نيست و با تهيه راديوگرافي ميتوان از وجود دندان دائمي مطمئن شد.در صورتي كه مساله غير عادي وجود داشت ميتوانيد به دندانپزشك متخصص اطفال مراجعه نماييد.