چت های پنهانی شوهرم در فضای مجازی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3368 بازدید 1 تبادل تجربه

شوهرم روی یک خط دیگه تلگرام نصب کرده. چیکار کنم میدونم که داره با زن های دیگه چت میکنه و میره تو گروه های مختلط و حتی پی وی. چند وقته میدونم، محبتم رو بهش زیاد کردم و شدم اونی که میخواست ولی هنوز ادامه میده. بگید چکار کنم خسته شدم ازین کارش. پنهانی داره اینکارو میکنه.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
علت های متفاوتی وجود دارد برای این نوع روابط مثل احساس دوست داشته شدن ودوست داشتن. احساس امنیت. احساس آزادی  واستقلال نیاز جنسی. احساس جوانی کردن وتنوع طلبی و... که این عوامل می تواند از عدم پایداری روابط همسران  ویا کبود عزت نفس نشات بگیرد.
رابطه زوجین مثل یک گیاهی می ماند که مدام احتیاج به مراقبت دارد.اگر روزی دست از آبیاری و رسیدگی آن دست بردارید پژمرده می شود. وباید سعی کنید خصوصیات اخلاقی ورفتاری که در ابتدا باعث این ازدواج شده را پررنگ نگه دارید.
 می توانید از همسرتان توضیح بخواهید برای این کارش. وبگویید چقدر احساس ناراحتی می کنید.
ببینید آیا این اتفاق فقط یکبار افتاده. اگر یک هوس زود گذر است عذرخواهی همسرتان را بپذیرید وفکرکنید ببینید همسرتان ویا خودتان چه نقاط ضعفی داشتید.(معمولا چنین اتفاقاتی به طور ناگهانی پیش نمیاید بلکه یک پیشینه داشته که به آن توجه نشده است)
اگر همسرتان نیاز به کمک دارد برای تغییر این رفتارش کمکش کنید ویا از یک مشاور کمک بگیرید.
اگر خصوصیات اخلاقی شما طی زندگی مشترکتان باعث این اتفاق شده مشکل را جستجو وحل کنید.
در هنگام دعوا ومشکل همچنان به نیازهای هم احترام بگذارید نیازهای مثل روابط جنسی. محبت .غذا و..
درهنگام گفتگو باهم یکدیگر را تحقیر سرزنش وتوهین کنید.
حریم خصوصی خودتان را داشته باشید وبه همسرتان هم اجازه دهید همچین حریمی برای خودشون داشته باشند.ساعت های رو تنها باشند.
در روابط خودتان تنوع ایجاد کنید ومراقب باشید دچار روزمرگی نشوید.
همسرتان را با دیگران مقایسه نکنید.
موبایل همسرتان را چک نکنید.
محبت وتشکر وقدردانی از همسرتان را فراموش نکنید اما به اندازه ودرحد اعتدال.
به دنبال راه هایی باشید تا علاقه واعتماد بین تون بیشتر شود.
همسرتان را آگاه کنید اگر فقط برای سرگرمی دارند این کارو انجام می دهند .چقدر می تواند تبعات شدیدی برای زندگی تون داشته باشد. به جای اینکه سرگرمی وتنوع را در بیرون از خانه جستجو کنید بین خودمون و رابطه تون افزایش دهید
به طور کلی ارتباط موثربرقرار کردن را بیاموزید و با هم در مورد خودتون. نیازها وانتظاراتتون صحبت کنید وبه هم فیدبک بدهید .

آرزوی موفقیت وآرامش می کنم

سلیمانی

تجربه شما

هیچ توجیحی برای چت کردن با زنان دیگر وقتی که متاهل است وجود ندارد. حتما با این مساله جدی برخورد کن.