فراموش کردن رابطه عاطفی

سلام وقت بخير من حدود ٤سال با پسري دوست بودم كه هدفش ازدواج بود و پدرم به شدت ناراضي بود هيچوقت راضي نشد

ما رو به اجبار از هم جدا كرد

براي فراموش كردنش بايد چيكار كنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید .
کارهای که می توانید برای این رابطه ای که تمام شده انجام دهید این هست که عجله نکنید به خودتان زمان دهید تا جنبه های خوب و بد ماجرا را بررسی کنید و با احساسات و آنچه رخ داده کنار بیایید .
اگر لازم هست گریه کنید چون اتفاقی که برای شما افتاده واقعا ناراحت کننده است و شما هم انسان هستید .
اگر عصبانی هستید هیچ اشکالی ندارد و همین عصبانیت بهترین راه برای بیرون کردن احساسات بد است .
ایمان داشته باشید که خود شما انقدر با ارزش هستید که هر شخصی شایستگی با شما بودن را ندارد .
زمان به عقب بر نمی گردد گذشته گذشته است . چه خوب و چه بد در هر صورت جای برگشتی وجود ندارد .و چیزی که هنوز شکل نگرفته است آینده است .
باید بدانید که تغییرات بزرگ نیاز به زمان دارد . از تغییر دادن خود نترسید .دیگران هر چه می خواهند فکر کنند این زندگی شماست و فقط یکبار به شما داده شده است . پس آینده خودتان را بسازید .
با دوستان خود که به آنها اعتماد دارید صحبت کنید.با آنها وقت بیشتری بگذرانید .
دقت کنید شتاب زده و با عجله وارد رابطه جدید نشوید .برای یک رابطه جدید به خودتان زمان بدهید .
ودر آخر حقیقت پذیر باشید او رفته است .
موفق باشید .