تغذیه صحیح در دیابت بارداری

سلام با عرض خسته نباشید خواهر من در هفته 26در تست تحمل گلوکز ناشتا 88 و دو ساعت بعد شد ۱۷۰ ، الان هفته ۲۹ هستش و رژیم گرفته اصلا برنج و شیرینیو ... نمیخوره ولی قند ناشتاش ۱۰۷ و دو ساعت بعد ۱۳۷بود در صورتیکه صبحانه فقط کمی نون سنگک با پنیر و گوجه و یه فنجون شیر کم چرب خورد . ازتون خواهش میکنم در صورت امکان بگین چی بخوره بهتره و اینکه خیلی گشنش میشه و احساس ضعف پیدا کرده ، چی میتونه بخوره ؟

پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام
در کل 3 گروه غذایی وجود دارد ک
1) کربوهیدرات(نان وغلات، لبنیات و میوه ها)
2) چربی
3) پروتئین
افرادی که دارای رژیم غذایی هستند برای کنترل بهتر قند خون بای گروه کربوهیدرات رو با احتیاط و به صورت محدود مصرف کنند(مقدار مصرف کربوهیدرات از پزشک سوال شود.)
حتما پزشکتان را در مورد اعداد قند خون در جریان بگذارید تا در صورت لزوم اقدامات لازم انجام شود.(تشخیص دیابت بارداری به عهده پزشکتان میباشد.)
در این صبحانه ای که فرمودید فقط شیر و نان برای شمارش کربوهیدرات حساب میشود.(مقدار نان بسیار مهم است)
برای دریافت اطلاعات بیشتر در صورت تمایل با شماره تلفن 82433_021 داخلی1 تماس حاصل فرمایید.