سلام و خسته نباشید

27 سالمه بهمن پارسال لاپراسکوپی کردم که کیست 4سانتی با غشای نازک بود و دکتر گفت چیز مهمی نبوده.الان 6ماهه اقدام به بارداری کردم،سه ماه از این شش ماه رو کلومیفن و متفورمین،ویتامین ای وکابرلین استفاده کردم و هر ماه فولیکول 20داشتم.همسرم آز اسپرم دادن و مشکلی ندارن.حالا بایستی چکار کنم آیا باید آی وی اف انجام بدم؟به شدت هم استرس دارم.سه ماه پیش عفونت ادراری داشتم که پی گیری نکردم و در حال درمانش هستم.آیا عفونت ادراری مانع بارداری میشه؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عفونت بارداري ربطي ندارد واكر شش ماه دارو خورديد درمان بايد تغيير يابد ايواي قبل اي وي اف شايد كمك كند

تجربه شما

سلام ، من الان چهار ماهه که اقدام به بارداری میکنم و موفق نشدم ، و یه سالو نیمه که من عفونت ادرار دارم و موقع ادرار بسیار سوزش بدی دارم و هر دفه ب دکتر میرفتمو رفع میکردم و باز میگرفتم یعنی رفت و برگشت داره الان دو هفتست ک عفونت هنوز نگرفتم ک با عنبر نسارا رفعش کردم ، نمیدونم یعنی از عفونتمه ک من باردار نمیشم؟؟؟و گاهی هم من ترشح سفید رنگ دارم ، چیکار کنم کسی واسه من راهکاری نداره من دلم بچه میخواد☹اگه قرصی پمادی دارویی مد نظرتونه و جواب گرفین منو هم در جریان بزارین ممنون میشم