پاسخگویی به سوال کودک در رابطه با قربانی کردن حیوانات

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 110 بازدید 1 تبادل تجربه

دخترم ۳ سالشه صبح مرغای سربریده رو توی مغازه دید گفت چرا مرغا سر ندارن باباش گفت ما اینارو میخوریم بعد گفت اخه چرا میخواستن زندگی کنن

الان هم همسایمون گوسفند قربانی کرده بود باز همون سوال و پرسید و بعد گفت اخه چرا سرشو بریدن میخواسته بره پیش مامانشو بعد بغض کرد. اصلا نمیدونم چه جوابی بدم اصلا خودمم ناراحت گوسفنده شدم با حرفای دخترم‌. نگرانم تو روحیه بچم تاثیر بد بذاره مخصوصا که محرم نزدیکه

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

بچه ها در فرایند رشد، به تدریج توانایی ها و قابلیتهای جدیدی پیدا میکنند و هر آموزش و مواجهه ای باید متناسب با دوره رشدی باشد که در آن قرار دارند. مثلا، ما به یک کودک 6 ساله ججدول ضرب یاد نمیدهیم چون هنوز تفکر انتزاعی برای درک عمل ضرب کردن را ندارد، یا از یک کودک 6 ساله انتظار نداریم بتواند یه مهمانی را مدیریت کند چون توانایی ذهنی و فیزیکی مربوط به آن را ندارد.
به همین نسبت، مواجهه با خشونت، از هر نوعی که باشد، زیر 12 سال نباید اتفاق بیافتد. حتی در فیلمها و کارتونها و بازیهایی که کودک با آنها سر و کار دارد، 12 سالگی سن استاندارد جهانی است که قبل ا زآن، مواجهه با خشونت باید کنترل شود.
شما به عنوان والدین، باید از مواجهه فرزندتان با این موارد جلوگیری کنید. درک او از دنیای پیرامون با شما متفاوت است و هر توضیحی که بدهید، ضربه و تکانی که او تجربه میخورد را کم نخواهد کرد. بهتر است با او همدلی کنید و از این به بعد به خاطر فرزندتان، از حضور در برنامه هایی که در آن قربانی کردن حیوان خواهد بود، اجتناب کنید. حتی هنگام خرید هم، بهتر است مراعات چشمان تیزبین و روجیه حساس او را بکنید. برای او، بریدن سر یک موجود زنده، مصداق بارز خشونت است و حتما به او آسیب خواهد زد.