رژیم غذایی کم خونی مینور

سلام اقای دکتر من کم خونی مینور هستم و کم خونیه من ناشی از ازدیاد اهن است و دکتر گفته نباید قرص اهن مصرف کنم و فولیک اسید استفاده میکنم گفت که مصرف قرص اهن باعث خرابی پوستت میشه چون تجمع اهن دارم..سوال من اینه ایا من نمبتونم از قرص ها و شربت های مولتی ویتامین استفاده کنم ؟؟؟چون روی جعبه اهن نوشته که اهن هم دارن..ایا مصرف انها برای من ایرادی ندارد لطفا راهنماییم کنیم من چکار کنم.یه قرص مولتی ویتامین دارم که همراه با مینرال است ایا مصرف ان مانعی ندارد من نمیدونم باید چی بخورم چی نخورم

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام؛
اگر دکترتون گفته مصرف نکنید از مولتی ویتامین هایی که حاوی آهن هستند هم نباید استفاده کنید.

برای رژیم غذایی بهتره حضوری مراجعه کنید. به شکل کلی غذاهایی که آهنش بالاس باید کم مصرف بشه..مثل گوشت قرمز، جگر، دل، قلوه و حبوبات . غذاهای سرشاراز انتی اکسیدان به خصوص میوه جات و سبزیجات زیاد مصرف بشه تا اثر آهن بالا رو تا حدی خنثی بکنه

با احترام